Om mig

11. november 2021

Mit navn er Jakob Harritz

Jeg er 33 år og gift med Anne Christine. Sammen har vi tvillingerne Agnes og Johan på godt et år. Derudover består husstanden af vores hund Kamma.

Vi bor i den nye Viborg bydel, Arnbjerg, tæt ved Søndersø og Bruunshåb. Vi elsker at være tæt på marker, skov og sø og samtidigt have gåafstand til midtbyen. 

Jeg er uddannet jurist og arbejder til dagligt i Civilstyrelsen i Viborg, hvor vi blandt andet fører tilsyn med fonde.

Viborg faldt jeg for alvor for, da jeg gik på Viborg Katedralskole, mens jeg boede i Ørum (Tjele).

I Viborg startede mit politiske engagement i Venstre Ungdom i Viborg, hvor jeg siden blev formand og har ført et hav af valgkampe for andre kandidater.

Udflytningen af statslige arbejdspladser i 2016 blev afgørende for, at jeg kunne vende tilbage til Viborg efter endte studier i Aarhus og Aberdeen.

Her har siden engageret mig frivilligt i blandt andet Viborg Vægterlaug (oldermand), Yngre Jurister (formand) og Viborg Bryghus (bestyrelsesmedlem).

Grundet mit engagement i byen stillede jeg op byrådet i 2017 og fik hele 406 stemmer. Desværre 25 for lidt til at blive valgt.  

Lige ved og næsten slår mig dog ikke mig af hesten. Mit engement er intakt og derfor stiller jeg op på ny.

Min prioriteter er klare. Børn. Bevægelse. Bæredygtighed.

Du finder mig som nr. 3 på Venstres liste i stemmeboksen den 16. november, ind til da kan du følge mig på min facebookside Jakob Harritz i Viborg Byråd.